Købe en bolig? Overveje at hyre en køber Broker

Når du tænker på at købe et nyt hjem, de fleste potentielle købere er afhængige af ekspertisen af en professionel ejendomsmægler. De shoppe rundt, Mød en sælger de føler sig trygge ved, og Tilmeld dig med det enkelte ‘s agentur, sikker på at hun vil guide dem gennem huskøbsproces.
Hvad mange mennesker ikke indser er, at selv når din ejendomsmægler er fra en ejendomsmægler, der er forskellig fra sælgerens agentur, ved lov begge agenter repræsenterer sælger – medmindre den potentielle køber har indgået aftale med en køber broker.
Så hvad er forskellen? Alle ejendomsmæglere har det retlige ansvar at repræsentere sælgeren etisk mens beskæftiger sig med købere retfærdigt og ærligt. De kan ikke lovligt lyve eller forvanske ejendom til køber. Men som sælgers agent, der er meget hun ikke kan gøre for køberen.
Hun kan ikke dele oplysninger om sælgeren uden hans samtykke. Han kan være motiveret til at sælge, selv ved betydeligt mindre end prisforlangende, fordi han har et job på tværs af landet og skal flytte i to måneder. En sælgers agent kan ikke betro det til køber. En køber broker, men ville være forpligtet til at dele disse oplysninger, hvis hun vidste det, til sine købere.
En fælles spørgsmål købere spørger agenter er: Hvad skal jeg tilbyde for Parlamentet? Er prisforlangende fair? En sælgers agent er udelukket fra besvarelsen af dette spørgsmål, eller således at rådgive købere på nogen måde, hvordan man skriver et tilbud for et stykke af ejendom, fordi der kan ende med at have en negativ virkning på den salgspris, såre sælgerens finansielle interesser. En købers mægler, kan imidlertid give køberne med en detaljeret markedsanalyse, et dokument som skøn ejendommens værdi sammenlignet med andre lignende egenskaber for nylig solgt i samme område. Køber broker kan også hjælpe håndværk en køb og salgsaftalen og rådgive købere om eventuelle problemer med ejendommen. For eksempel sige, at to år nede ad vejen en større highway er dømt til at gå gennem området inden for en halv mil af ejendommen. Dette faktum har ikke nødvendigvis videregives af sælgeren eller dennes repræsentant, medmindre spurgte, men vil helt sikkert påvirke købers visning af hjemmet.
En bekymring folk har, når leje en køber broker er, hvordan den salgsprovision skal betales. En masse potentielle købere tøve med at overveje en køber broker, fordi de er under det indtryk, at de skal komme op med købers mægler gebyr af egen lomme. Du skal quiz din mægler om dette, men de fleste vil være glade for at vise dig, hvordan de kan skrive en købs- og salgsaftale, som sikrer, at deres Kommissionen, og det af sælgerens agent, er betalt af indtægterne fra salg – det er , af sælgeren. Bare sørg for, at hvis du kommer til en aftale om, hvordan Kommissionen skal betales, du får denne aftale skriftligt.
Der er én stor forsigtighed i leje en købers mægler: Sørg for, at du er klar til at købe, før du kontrakt for en mægler tjenester, og sørg for, at aftalen er for en angivet tidsperiode. Du ønsker ikke at spilde en mægler tid, hvis du bare vinduet shopping. Også huske på, at hvis du kontrakt for en køber broker tjenester, derefter finde et hjem på din egen eller med en anden mægler, hvis nogen del af købsprocessen finder sted inden for fristen af din kontrakt med køberen broker, du skylder lovligt hende det fulde gebyr , selvom hun ikke har været involveret med køb på alle.
En dygtig køber mægler kan potentielt spare dig en masse penge på dit nye hjem køb, og kan helt sikkert spare dig forværring ved fejlfinding af ejendommen og placeringen for dig før du køber. Og den bedste del er, juridisk og etisk, de er på din side!

Leave a Reply

Your email address will not be published.