9 tips til at vælge en god entreprenør

Når det kommer til hjem reparationer eller forbedringer, mange mennesker befinder sig på et tab, fordi de er enten ude af stand til at fuldføre de nødvendige reparationer eller de simpelthen ikke har tid. I enten situation er den bedste ting at gøre at ansætte en professionel entreprenør. Men hvilke kvaliteter bør en kigge efter i en entreprenør og hvordan kan du være sikker på at han/hun vil være den bedste person til jobbet? Disse er almindelige spørgsmål og bør blive besvaret før ansætte en professionel entreprenør.

Nedenfor er 9 tips, der vil hjælpe guide dig gennem processen med at vælge den bedste mand eller kvinde, til jobbet.

1) før leje en entreprenør, finde ud af, hvor længe de har været i branchen. Det er bedst at kigge efter en etableret virksomhed og sørg for at tjekke deres omdømme med den lokale Better Business Bureau for enhver udestående eller uløste klager.

2) altid sørge for, at en entreprenør har licens til at arbejde i den stat, hvor arbejdet er at gøre. Den bedste måde at finde ud af om din tilstands godkendelsesprocedure er at kontakte din lokale bygning afdeling og/eller forbruger protection agency. Hvis din tilstand kræver, at en entreprenør licens, altid bede om at se en entreprenør licens før ansætte ham/hende til jobbet.

3) når de overvejer potentielle kontrahenter, bede om en liste over nyligt afsluttede projekter, der er magen til det du har brug for hjælp med. Leje en entreprenør, der har erfaring med projekter ligner jeres vil bidrage til at sikre, at alt går glat og at jobbet vil ske korrekt.

4) være sikker på at bede din entreprenør, før påbegyndelsen af arbejdet, jobbet vil kræve nogen form for tilladelse eller ej. Alle tilladelser skal indhentes, før selve arbejdet begynder, når det er påkrævet, eller boligejer risikerer en bøde. Det er bedst at diskutere, hvem der er ansvarlig for at opnå tilladelser, enten du eller entreprenør, i begyndelsen.

5) altid bede om navnet på den person, der vil være ansvarlig for projektet, ofte kaldet en vejleder, og navnene på dem, der vil arbejde på at opførelsen besætningen.

6) når du er fortrolig med tilsynsførende, bede ham/hende om deres besætning. Du skal vide, om de er troværdige og træffe beslutning om, hvorvidt du vil have dem arbejde på/i dit hjem. Skal de nøgler? Hvis ja, du har brug at vide, at de er ærlige og kan have tillid til i nærheden af din familie og/eller børn.

7) enhver professionel entreprenør skal bære en vis mængde af forsikringsdækning, herunder personlige ansvar, skader på ejendom og worker’s kompensation. Du skal anmode om kopier af alle forsikringscertifikater og bekræfte, at de nuværende tømrer københavn før arbejdet begynder. Ikke gøre forretninger med en entreprenør, der kan give denne dokumentation, da dette kan resultere i dit væsen holdt ansvarlig for eventuelle skader og/eller skader, der opstår i løbet af projektet.

8) altid tjekke med kontrahentens referencer før det besluttes at ansætte ham/hende for dit projekt. Dette er vigtigt for alle de indlysende grunde og vil give dig en idé om deres arbejde etik og endelige resultater.

9) når du og din entreprenør kommer en aftale om betalingsbetingelser, får alt på skrift og har aftalen underskrevet og notarized. Alle involverede parter skal have en kopi af aftalen til fremtidig reference.

Leave a Reply

Your email address will not be published.