Vil børnene gå til ridning? Sådan kommer I godt i gang

Langt de fleste børn vil gerne gå til noget, akkurat lige som deres klassekammerater gør det. Håndbold, fodbold, svømning. Måske er det ridning, der kalder? Mange elsker adrenalinen, der pumper rundt i blodet i fuld galop, og hvis du gerne vil hjælpe dem med det, skal børnene meldes ind i en rideskole. Men ridning er ingen billig hobby, og der vil altid være en risiko for uforudsete udgifter. Til gengæld er ridning en meget givende sport, og dit barn vil blive en del af et skønt fællesskab.

En god opstart

Som med mange andre ting er opstarten noget af det vigtigste, når man begynder på noget nyt. Der er garanteret både andre børn, der rider, samt trænere, der gerne vil hjælpe dit barn i gang, og det er derfor også ærgerligt, hvis der er noget i vejen for, at dit barn kan få en god opstart til ridning. Derfor er det vigtigt, at I er forudseende, før I melder jeres barn til ridning. Sørg for at have sparet nok op til at have råd til både kontingent og uforudsete udgifter. Hvis det kniber med at nå at få sparet nok op før sæsonstart, kan det være til god hjælp at tage et lån. Hvis du vil være sikker på, at børnene kommer godt i gang og har det udstyr, de har brug for, kan et lån hos Consumer Loans være hjælpsomt.

En hobby, der udvikler sig

Ridning er ikke udelukkende at ride i ring i en hal. Med ridning følger et fællesskab, men for at få mest muligt ud af oplevelsen, er det nødvendigt at tage højde for de udgifter, der vil komme i forbindelse med ridningen. Udgifter, der kan opstå, kan blandt andet inkludere:

  • Udstyr. Ridning kræver, at sikkerheden er i orden. På trods af, at en rideskole har mulighed for at stille en hest til rådighed, er du stadig nødt til blandt andet at have hjelm og støvler for sikkert at kunne ride.
  • Stævner og konkurrencer. Måske får dit barn lyst til at prøve kræfter mod andre ryttere. Der er ofte et deltagergebyr til stævner, som man må være forberedt på.
  • Transportudgifter. Det er måske ikke sikkert, der lige ligger en rideskole i nærheden, og man må derfor medregne udgifter til transport både til og fra træning samt til stævner, der kan ligge fordelt ud i hele Danmark.