Investeringsrådgivere 101… stille nogle spørgsmål.

Investering Advisors (IAs) kommer i alle forskellige intellektuelle, professionel og alfabetisk sorter. De varierer i uddannelsesmæssige kvalifikationer fra High School dropout, ph.d., og kan være professionelle revisorer, forsikring sælgere, Stock mæglere, kapitalforvaltere, tandlæger, advokater, TV personligheder og Gourmet kokke. Nogen kan være en investeringsrådgiver! Det forekommer rimeligt at din tillid bør graviterer mod dem, der har uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger, hænder på erfaringer med deres egne penge og ingen direkte økonomisk fordel fra rådgivningen. Bo sikrere ved at finde et gebyr kun rådgiver, der har bare en profession… og evnen til at sige nej.
Hvorfor bliver folk investeringsrådgivere? Kald mig skeptisk, men jeg tror ikke, det er den æteriske skær de føler efter gennemførelsen af din nye finansielle Plan. Faktisk (når du værdsætter, at IAs er den primære levering system for Wall Street’s enorme samling af one-size-fits-all produkter), vil du indse, at det er pengene. Ingen sammensværgelse her, bare en subtil hjernevask der har overbevist dig at rådgivers primære mål er at beskytte din familie. I virkeligheden, bestilt rådgivere primære mål er at beskytte deres egne familier, og de opnå dette ved at sælge investeringsprodukter. Investeringsrådgiver etiket er blevet en eufemisme for produktet sælger ligesom finansielle Planner betyder næsten altid forsikring sælger. Bo sikrere ved at finde et gebyr kun rådgiver, der har bare en profession… og evnen til at sige nej.
Alvorlige IAs kan blive identificeret af akronymer efter deres navne (også af mørke tre stykke dragter og facial hår), RIA og den fælles fiskeripolitik er de mest almindelige. Som professionel, da dette synes, betegnelser ikke skaber troværdighed, af flere grunde: IAs skal blive RIAs til at have licens til at sælge investeringsprodukter. De fleste praktiserende læger affiliate selv med store Wall Street institutioner at afholde deres etableringsomkostninger og mange er subsidieret til gengæld for at skubbe deres sponsor’s produkter. Endelig, forbliver de fleste rådgivere i sengen med et selskab ad gangen i hele deres karriereforløb, konstant udråber det nuværende firma produkter som “bedste”. Hmmm. Hundredvis af virksomheder, tusindvis af IAs, overbevisende millioner af shoppere (investorer), at de har lige købt den ene meget bedste produkt for at nå deres finansielle mål. Fra vugge til grav, de fleste IAs danse til en melodi, der ikke spilles af deres klienter.
Over de sidste mange år, har Wall Street formået at invadere en gang respekterede forsikringsbranchen ved at knytte gensidige fonde til livsforsikring og livrente produkter, hvilket gør dem alt for spekulative deres en gang garanterede mål. Men de “variable produkter” scam dværge i potentielle langsigtede virkning til den nyere høj kriminalitet mod investorer. Dette er den, der ignorerer den (i-dit-ansigt-indlysende) interessekonflikt, når revisorer sælger investeringsprodukter! Mange fagfolk har flere grader; få har flere praksis. Du fortjener en specialist. Hvis din CPA/advokat/læge, (der er næste) kan gøre en levende i hans primære praksis, hvorfor sælge investeringsprodukter? Grådighed? Hybris? Og hvorfor tillader Wall Street disse ikke-fagfolk til at skubbe investeringsprodukter? Må ikke være naive, jo flere mennesker, der skubber investeringsprodukter, jo større bonus for førerne af universet. Bo sikrere ved at finde et gebyr kun rådgiver, der har bare en profession… og evnen til at sige nej.
På trods af, at “brænde ud” sats blandt IAs sammenligner med restauranter og gensidig fondsforvaltere, og at den rådgivende virksomhed, sig selv er en cut-hals, konkurrencedygtige battlefield, prosper den finansielle institutioner, der beskæftiger størstedelen af IAs, formere sig, og producere mere produkt til din “eyes wide shut” forbrug… fordi du, dine produkter og administrationsgebyrer forblive! En omsorgsfuld og vellykket investeringsrådgiver gør en fremragende indkomst og skal; en vellykket pengeinstitut køber andre finansielle institutioner!
Hierarki af provision betalt til IAs kan overstige 10% på “private tilbud”, kommanditselskaber og en litani af spekulative produkter og tjenester. På de mere kontrollerede stoffer (sic), livrente provisioner kan køre over 8% med 10-årige lås op fælles bestemmelser og gensidige fonde giver en generøs 4% til 6%, uanset om du ser dem eller ej. Nye spørgsmål, ulige masse obligationer og andre værdipapirer, der ikke viser en Kommission, inkluderer marketing gebyrer og markere ups, der kan være betydelige. Hvad skete der med individuelle Equity porteføljer? Det er en kombination af i-grådighed-ients… produkter er mindre arbejde og producere flere penge. Bo sikrere ved at finde et gebyr kun rådgiver der har bare en profession, evnen til at sige nej, og hvem ved noget om individuelle værdipapirer.
De fleste mennesker har brug for investeringsrådgivere. Livsforsikring beskyttelse er afgørende; fast livrenter er nyttige for mennesker med begrænsede midler; Gensidige fonde er den eneste mulighed (skam) i mest selvstyret pensionsordninger. Det store flertal af arbejdstagere amerikanerne er investorer, aktivt eller passivt, med lidt tid eller ekspertise til at vælge værdipapirer og administrere porteføljer. (Hvis Demokraterne vil acceptere dette, de bare kan vinde et valg.) Men de seneste erfaringer bekræfter, at vi alle har et ansvar for vores egne penge, et ansvar, som vi bør kun uddelegere til en professionel, hvis vi ved, hvad professionelt formodes for at kende. Det faktum, at han eller hun er en XYZ fond repræsentant bare ikke nok. Du har brug for en uafhængig rådgiver, der har ideer frem for produkter og en forståelse af markeder, ikke markedsføring. Hvis du er villig til at stille de rigtige spørgsmål, kan du finde en IA, der kan bare være i stand til at hjælpe dig (og sig selv) på samme tid. Prøv disse for startere: vil du sælge produkter? Har du en personlig portfolio, som jeg kan gennemgå? Kan du give et “gebyr kun” advisory service? Hvor længe har du været i forretningsområdet finansielle tjenesteydelser, og er det din eneste virksomhed? (Det er ikke din opgave at uddanne “nybegyndere”!) Er du tilknyttet nogen andre finansielle virksomheder? Har du mindst fem ikke-familievenlig klienter, som du har været rådgiver for mindst fem år… at jeg kan kontakte direkte? Vil du blive kompenseret for at henvise mig til nogen? Bo sikrere ved at finde et gebyr kun rådgiver, der har bare et fag og evnen til at sige nej.
Evnen til at sige nej? En rådgiver vil fortælle dig om ikke at gøre noget, som han føler er upassende… en sælger vil gøre, hvad du fortæller ham at gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.