Finde en notar

lån signings og fingeraftryk tjenester på tidspunkter og steder end i standard åbningstiden eller ved rutinemæssige placeringer (banker, titel, advokat escrow og fast ejendom kontorer) fordi mange mennesker ikke har råd til luksus at rejse til en notarius publicus kontor på grund af planlægning konflikter, handicappede, børnepasning, arbejdstiden eller transport problemer.

Mobile notar offentligheder giver en bred vifte af tjenester såsom lån dokument signings, administrere trafik skole test, vidne gerninger af tillid, og notarize immigrationspapirer, at eder, servicere ekspert vidne i retten, fingeraftryk, og forsegle andre officielle dokumenter fra privatlivets fred for dit eget hjem eller kontor.

Mobile notarius service er for nylig blevet en meget populær karrierevalg for enkeltpersoner bare søger for at tjene ekstra indkomst eller personer på udkig efter fleksible skemaer. Den mobile notar er blevet ikon for fast ejendom, realkredit- og titel selskaber i de sidste 10 år. I mange tilfælde er notaren den kun enkelte end den taksator, som en låntager vil fysisk ser under en lån transaktion. Før, ville man normalt have til at pakke børnene, får deres identifikation, hoppe i bilen og køre til advokat, titel eller spærret kontor for at underskrive vigtige dokumenter. I dag vil mobile notarius publicus møde dig på et bestemt tidspunkt og en placering til og undgår du at skulle forlade arbejdet tidligt og kæmpe trafik for at komme på tværs af byen til at håndtere din virksomhed.

Ved hjælp af internettet er det frygtelig nem at finde en mobile notarservice disse dage som mange bestilt notarer har deres egne hjemmesider, nogle banker og kreditforeninger har notarer, men de normalt ikke vil rejse for at møde dig. Der er nogle internetsider som needanotary netto, der giver en omfattende liste over notarer, hvis legitimationsoplysninger er kontrolleret af et menneske. Dette giver og forsikrer dig tillid til, at den person, du ansætter en pålidelig professionel. Det sparer også din fra unødvendige telefonopkald til kontrollere kapacitet på personen, du overvejer at deltage. Disse typer websteder kan sætte dig i kontakt med lokale notarer, der er i dit lokale område eller kvarter.

Nogle af disse websteder henvender sig til virksomheder, der bruger notarer som en central del af deres forretning samt med hensyn til den brede offentlighed. Jeg personligt ville holde klar af nogen steder, der kræver du at registrere, da de er normalt kontrakt servicevirksomheder, som normalt opkræver du 30-50% ekstra, at udsende en notar på din bekvemmelighed. Beskæftiger sig direkte med Notarius Publicus får i de fleste tilfælde du de bedste priser. De fleste websteder kan du angive din placering via en postnummer, by eller amt for at finde en notar.

Når du faktisk kontakt en notar og planlægge en aftale præcist beskriver den nøjagtige karakter af hvad det er, at du har brug for gjort, og hvor du er placeret og forvente at møde, så de helt forstår opgaven ved hånden og prisen det i overensstemmelse hermed. Sørg også for du helt forstår tjenesterne, der ydes, og gebyrerne for sådanne tjenester.

Leave a Reply

Your email address will not be published.